I-HC aktuálně - Innova Healthcare a.s.

Innova Healthcare na veletrhu Medidays 2024

I v letošním roce se účastníme zajímavých oborových akcí. První z nich byl pracovní veletrh s konferencí Medidays 2024, který proběhl v pátek 19. 1. v pražském hotelu Vienna House Andel’s Prague. Patří mezi nejrůznorodější akce svého druhu a přestože se koná jen jeden den, má vždy nabitý program a účastní se ho celé spektrum firem spojených s medicínou. Tentokrát se zde kromě zdravotnických zařízení představily i farmaceutické a lékárenské společnosti.

medidays 2024

Zároveň byla součástí veletrhu také konference plná podnětných diskuzí na aktuální témata. Mezi nimi nechyběla efektivita zdravotní péče v Česku, role umělé inteligence v nemocnicích nebo dostupnost lékařů v regionech. Vedle toho se konaly i workshopy věnované nemodernější simulační medicíně a práci s virtuální realitou. 

Letošní ročník se zaměřoval především na inovace a trendy ve zdravotnictví, proto jsme na veletrhu nemohli chybět. Za celou skupinu Innova Healthcare se akce zúčastnila Sophia Nagy, která u nás působí jako recruiterka. Kromě prezentace našich služeb se tedy zaměřila i na oslovování nových talentů ke spolupráci. Ještě jednou moc děkujeme pořadatelům za tuto příležitost a těšíme se zase v budoucnu.

 

Podobné články

5. 4. 2024

Rozhovor s MUDr. Josefem Doležalem: Chirurgie v Lípě se neustále rozvíjí

2. 11. 2023

Innova Healthcare podporuje inovativní přístup s důrazem na praxi, proto byla součástí Veletrhu práce ve zdravotnictví

26. 10. 2023

Prezentovali jsme se na veletrhu Job Days – jedné z největších lékařských náborových akcí ve střední Evropě

Z ostatních klinik

5. 4. 2024

Rozhovor s MUDr. Josefem Doležalem: Chirurgie v Lípě se neustále rozvíjí

4. 4. 2024

Kdy se obrátit na praktického lékaře? Registrujeme nové pacienty!

3. 4. 2024

Akční dubnová nabídka - Lékárna Poliklinika Hůrka

Nahoru