I-HC aktuálně - Innova Healthcare a.s.

Innova Healthcare podporuje inovativní přístup s důrazem na praxi, proto byla součástí Veletrhu práce ve zdravotnictví

V průběhu měsíce října se v Bratislavě a Olomouci konala moderní náborová akce s bohatým programem, praktickými ukázkami a workshopy (nejen) pro budoucí zdravotníky - Veletrh práce ve zdravotnictví. Obou eventů jsme se aktivně účastnili a mladým zájemcům o kariéru lékařů, zdravotních sester, fyzioterapeutů, porodních asistentek a dalších nelékařských zdravotnických pracovníků jsme tak měli příležitost osobně představit naši skupinu Innova Healthcare, zdravotnická zařízení, která zastřešuje a probrat s nimi výhody, které práce v ambulantním provozu v privátním sektoru nabízí. 

Veletrh práce ve zdravotnictví pořádá portál Přehlednější zdravotnictví, který si dal za cíl studentům a absolventům zdravotnických škol usnadnit přechod do praktického světa zdravotnictví, aby se dokázali zorientovat v pracovních nabídkách ve svém širokém okolí a mohli si udělat představu o tom, kde a za jakých podmínek se mohou na pracovním trhu uplatnit.

Veletrh práce ve zdravotnictví ale nebyl jen o možnostech uplatnění, byl také interaktivní a nabídl celou řadu praktických ukázek toho, co všechno dnes práce ve zdravotnictví může nabídnout. V Bratislavě návštěvníky zaujala simulace porodu, v Olomouci byl velký zájem o workshop chirurgického šití. I tyto zážitky (prožitky?) přispěly k výborné atmosféře obou veletrhů a úspěchu celé akce.

Pořadatelům i návštěvníkům tímto děkujeme za účast a milá setkání a už teď se těšíme na další ročník.

veletrh práce ve zdravotnictví

 

Podobné články

5. 4. 2024

Rozhovor s MUDr. Josefem Doležalem: Chirurgie v Lípě se neustále rozvíjí

2. 2. 2024

Innova Healthcare na veletrhu Medidays 2024

26. 10. 2023

Prezentovali jsme se na veletrhu Job Days – jedné z největších lékařských náborových akcí ve střední Evropě

Z ostatních klinik

5. 4. 2024

Rozhovor s MUDr. Josefem Doležalem: Chirurgie v Lípě se neustále rozvíjí

4. 4. 2024

Kdy se obrátit na praktického lékaře? Registrujeme nové pacienty!

3. 4. 2024

Akční dubnová nabídka - Lékárna Poliklinika Hůrka

Nahoru